Menu

Bruidswerk, bruidsboeket, corsages

zwarte lijn

Voor bruidswerk bent u bij Bloembinderij Rozemarie aan het juiste adres. Het bruidswerk word voor u op maat gemaakt. Handgebonden of een boeket op bridy, modern of toch liever een klassiek model, bont gekleurd of één duidelijke kleur, nagenoeg alles op het gebied van bloemen is mogelijk bij ons, om zo uw trouwdag onvergetelijk te maken. Heeft u belangstelling voor bruidswerk? Neem dan contact met ons op! Dan spreken wij van tevoren met u uw wensen door en zetten deze op papier. Welk soort boeket, de kleur, de afmetingen, de corsages, het autobloemstuk, een vrachtwagenstuk en/of kerkstuk, de bezorgplaats en-tijd, al uw wensen worden door ons genoteerd. Omdat wij hier graag de tijd voor nemen werken wij hiervoor op afspraak.

bruidsboeket

Bruidsboeket

Iedere bruid wil graag een prachtig bruidsboeket wat helemaal naar eigen wens is samengesteld. Een bruidsboeket laat je immers nog meer stralen. Bij Bloembinderij Rozemarie hebben we boeken vol met bruidsboeketten zodat u kunt kiezen wat het beste bij u past. Natuurlijk kunt u ook zelf met een foto of een idee komen! Alles voor om uw speciale dag nog mooier te maken.

volkswagen busje autostuk

Autostuk

Op een bruiloft mag een mooie of speciale auto vaak niet ontbreken. Om het totaalplaatje helemaal 'af' te maken kunnen wij in de stijl van het bruidsboeket ook een prachtig autostuk voor u maken. Alles voor een perfect totaalplaatje!

vrachtwagenstuk

Vrachtwagenstuk

Bent u chauffeur of is uw man chauffeur en gaat u trouwen? Grote kans dat de vrachtwagen dan niet mag ontbreken. Een prachtige bloemstuk op de vrachtwagen in de stijl van het andere bruidswerk behoort bij Bloembinderij Rozemarie ook tot de mogelijkheden.

corsages

Corsages

Corsages zijn ook onderdeel van het geheel aan bruidswerk. Allerlei soorten en varianten kunt u bij ons bestellen. Corsages met bloemen, corsages op kurk, corsages met sigaren etc. Hierdoor straalt niet alleen u maar ook uw daggasten!

armcorsages

Armcorsages

Wilt u als aanstaand bruidspaar speciaal voor de vrouwelijke daggasten armcorsages laten maken? Dit is bij Bloembinderij Rozemarie geen probleem! U kunt bij ons bestaande of compleet nieuwe armbandjes, geheel in stijl van het andere bruidswerk, op laten maken.

 • Openingstijden

  ma. gesloten
  di. 08:30 - 17:30
  wo. 08:30 - 12:30
  do. 08:30 - 17:30
  vr. 08:30 - 17:30
  za. 08:30 - 16:00
 • Telefoonnummer

  0184 68 26 22

 • Adresgegevens

  Hoekstraat 2
  2959 BP Streefkerk