Menu

Rouwwerk

zwarte lijn

Bij een afscheid is het belangrijk dat het rouwstuk past bij de herinneringen aan de overledene en ook de wensen die u zelf hierbij heeft. Bij het verwerken van een groot verlies, neemt Bloembinderij Rozemarie u een zorg uit handen. Met uiterste zorgvuldigheid helpen wij u, en zorgen we voor een respectvolle laatste bloemengroet. Wij bezorgen uw rouwbloemwerk desgewenst ook naar het rouwcentrum in de Molenwaard. Hieronder kunt u enkele voorbeelden vinden van rouwstukken die we gemaakt hebben.

bruidsboeket

Teddybeer

Als u een eigen voorwerp hebt dat u graag opgemaakt wilt hebben als rouwstuk is dat bij Bloembinderij Rozemarie ook mogelijk. Hiernaast ziet u bijvoorbeeld een teddybeer die wij hebben opgemaakt als rouwstuk.

bruidsboeket

Rouwstuk (vol hart)

Een prachtig rouwarrangement als eerbetoon aan een geliefde. Dit kan bijvoorbeeld een prachtig hart zijn. Uiteraard kunt u deze in allerlei kleuren en geheel naar eigen wens bij ons laten samenstellen, bijvoorbeeld met seizoensgebonden bloemen.

bruidsboeket

Druppelstuk

Dit rouwstuk is gemaakt in de vorm van een druppel. Wit is het uitgangspunt van dit boeket. Het boeket bestaat o.a. uit diverse witte en creme-witte bloemen. Door beschikbaarheid van bloemen kan het boeket altijd iets afwijken van de foto. Ook dit boeket is geheel naar eigen wens samen te stellen.

bruidsboeket

Rouwstuk

Dit is ook een voorbeeld van een rouwstuk die wij gemaakt hebben. Een zeer compact gestoken rouwstuk zodat de het stuk smal en langwerpig blijft. De hoofdkleur in dit boeket is oranje. Ook dit boeketten in allerlei soorten en maten te bestellen!

 • Openingstijden

  ma. gesloten
  di. 08:30 - 17:30
  wo. 08:30 - 12:30
  do. 08:30 - 17:30
  vr. 08:30 - 17:30
  za. 08:30 - 16:00
 • Telefoonnummer

  0184 68 26 22

 • Adresgegevens

  Hoekstraat 2
  2959 BP Streefkerk